Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Videó klippek képes leírás - Lady Gaga.tlap.hu
részletek »

Videó klippek - Lady Gaga.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ladygaga.tlap.hu » Videó klippek
Keresés
Találatok száma - 10 db
Bad Romance

Bad Romance

A kicsit bolond énekesnő egyre inkább belopja magát a szívünkbe. Rajta legalább láthatunk olyan kedvenc, de extrém kiegészítőket és ruhadarabokat, amiket egyébként csak fotósorozatok modelljein csodálhatnánk.

Christmas Tree

Christmas Tree

Lady Gaga amerikai énekesnő Christmas Tree című digitálisan kislemezét 2008. decemberében adták ki. Ez az egyetlen karácsonyi dala. A kanadai kislemezlistán a 79.-ik helyezést ért el vele. - Watch Lady GaGa Beautiful, Dirty, Rich video and other pop music videos at Contactmusic.com

Eh, Eh (Nothing Else I Can Say)

Eh, Eh (Nothing Else I Can Say)

Az Eh, Eh sok hasonlóságot mutat a 90-es évek Europop dalaihoz, s talán emiatt sok kritika érte. Ausztráliában és Új-Zélandon sem érte el a dal az előző kislemezek sikereit, előbbiben 15-dik, utóbbiban a 9-dik volt a legjobb helyezése a slágerlistán. A legnagyobb sikert Svédországban könyvelhette el, a svéd kislemezlistán a második volt legjobb helyezése.

Gaga Videoklippek

Gaga Videoklippek

Lady Gaga újabb provokációjával azt üzeni a világnak, hogy neki mindegy, nőnek, férfinak vagy épp hermafroditának tartják. Emlékeiben is élhet a New York-i meleg bárok tapasztalata, ahol 2,20 magas Amanda Lear és Brad Pitt-keverékek táncoltak a rúdnál magassarkúban. Egy ilyen imitátor vezette fel az énekesnő koncertjét is, miközben pezsgővel öntötte le a közönséget és mindenkitől megkérdezte, eléggé ráizgultak-e a showra.

Just Dance videó

Just Dance videó

Lady Gaga szép sikereket ért el a Just Dance-szel, No.1 pozíciót ért el többek között az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Kanadában, Írországban, Hollandiában és az Egyesült Királyságban. Majdnem 5 hónapot töltött el a Billboard Hot 100-on míg végül 2009 januárjában elérte az 1. helyezést.

Lady KaKa: a legkirályabb paródia

Lady KaKa: a legkirályabb paródia

Lady KaKa: a legkirályabb Lady GaGa paródia - videó. Úgy látszik, nem csak a mi Irigy Hónaljmirigyünk képes elképesztő őrültségekre: már Lady GaGának is van agyament kollégája, aki őt parodizálja, méghozzá zseniálisan! A hölgy pedig nem más, mint Sherry Vine!

Love Game

Love Game

A The Fame című stúdióalbumának negyedik kislemeze Észak-Amerikában és Franciaországban és a negyedikként jelent meg Ausztráliában, Új-Zélandon, Svédországban, és Svájcban az Eh, Eh (Nothing Else I Can Say) után.

Paparazzi

Paparazzi

A Paparazzi Lady GaGa amerikai énekesnő első, The Fame című stúdióalbumának harmadikként megjelenő kislemeze az Egyesült Királyságban, Írországban és Olaszországban, negyedikként Kanadában és az Egyesült Államokban és ötödikként jelent meg Ausztráliában.

Poker Face - klipp

Poker Face - klipp

A Poker Face Lady GaGa amerikai énekesnő első, The Fame című stúdióalbumának második kislemeze, amely 2008 végén jelent meg. Szerzői Lady GaGa és Red One. Producere Red One. A Poker Face, akárcsak az ezt megelőzően megjelenő Just Dance, egy gyorstempójú dance szám, de sötétebb zenei árnyalatú.

Hirdetés
Videóklippek

Videóklippek

Az amerikai Time magazin minden évben összeállítja százas listáját azokról az emberekről, akik a legnagyobb hatással vannak a világra. A művészek közül Lady Gaga áll az idei rangsor élén, sőt, az összesítésben is ő lett az első. Az énekesnőről kollégája Cyndi Lauper írt igen hízelgő jellemzést a lapba. Írásából kiderül, hogy Lady Gaga nem egyszerűen popzenész, hanem több annál: művész, aki megragadja a kort, amiben élünk.

Tuti menü