Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lady Gaga hírek - 2012 képes leírás - Lady Gaga.tlap.hu
részletek »

Lady Gaga hírek - 2012 - Lady Gaga.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ladygaga.tlap.hu » Lady Gaga hírek - 2012
Keresés
Találatok száma - 4 db
2012 is az Ő éve lesz

2012 is az Ő éve lesz

Stefani Joanne Angelica Germanotta 1986-ban született New Yorkban. Most 2012-t írunk, és ez az olasz származású lány lett a kétezres évek legnagyobb pop-ikonja! Lady Gaga-t lehet utálni és szeretni is, egy biztos, közömbösen nem lehet elmenni mellette!

Mindenképpen szeretnék majd gyerekeket

Mindenképpen szeretnék majd gyerekeket

A The Insidernek adott interjúban a 25 éves énekesnő elárulta, hogy egy napon ő is családot szeretne. Persze én is szeretnék családot, gyereket. Egy napon. Egy nagyon hosszú, hosszú nap múlva. A leendő gyerekem lesz a legújabb rekordom.

Összeköltözne pasijával

Összeköltözne pasijával

Állítólag Lady Gaga megkérte pasiját, a Vámpírnaplókból ismert Taylor Kinney-t, hogy költözzenek össze. 'Két lakást is keresnek, egyet a szülei közelében, Pennsylvániában és egyet a Nagy Almában (New Yorkban)' - nyilatkozta a jól értesült névtelen megszólaló a The Sun magazinnak.

Vérfürdőt rendezett szállodai szobájában

Vérfürdőt rendezett szállodai szobájában

Az a pletyka kapott szárnyra a híres énekesnőről, hogy a minap vérben fürdött egy londoni szállodában. A huszonöt éves Gagáról a világhálón olyan hírek terjedtek el, hogy sátánista rituálékon vesz részt, melyek megvédik őt a szellemektől.

Tuti menü