Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lady Gaga hírek - 2011 képes leírás - Lady Gaga.tlap.hu
részletek »

Lady Gaga hírek - 2011 - Lady Gaga.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ladygaga.tlap.hu » Lady Gaga hírek - 2011
Keresés
Találatok száma - 18 db
A Times Square-en várta 2012-t

A Times Square-en várta 2012-t

2011. december 31 - szilveszter - New York legnagyobb tere nyüzsgött a sztároktól szilveszter éjszaka, de Lady Gaga volt az, aki elhozta 2012-t a tömegnek. A Times Square-en több százezer ember előtt ereszkedett le a legendás kristálygömb.

Az olasz melegek ünnepén

Az olasz melegek ünnepén

Rendkívüli vendégként lép fel a meleg büszkeség olaszországi felvonulásán Lady Gaga amerikai popsztár. Részvétele megnövelte az érdeklődést a római Circus Maximusban szombaton rendezendő esemény iránt. A június 11-re kitűzött Europride felvonulás szervezői is megerősítették, hogy az amerikai popsztár elfogadta a meghívást, és részt vesz a melegek és leszbikusok ünnepén.

Életének legrosszabb napja

Életének legrosszabb napja

Lady Gaga életének legrosszabb napja - Itt van az énekesnő legújabb videoklipje. Két napja került fel a hálóra (de már 6 és fél millióan nézték meg) az ötszörös Grammy-díjas énekesnő, Lady Gaga legújabb, monstre klipje, amit az énekesnő a legutóbbi albumáról a Marry The Night című számához készített.

Gaga és Beyoncé egymásnak ugrott

Gaga és Beyoncé egymásnak ugrott

Alig néhány hónappal ezelőtt még a legnagyobb barátságban voltak egymással, legalábbis a jól sikerült közös produkció, a Telephone nem árulkodott semmi olyasmiről, mely ennek ellenkezőjét bizonyítaná. Most azonban Beyoncé kifakadt, nemtetszésének pedig azonnal hangot is adott barátai körében. Mint kiderült, nem kellett volna, ugyanis besúgó volt köztük.

Ismét odatette magát

Ismét odatette magát

Legutóbbi tévéfellépésén, az American Idol adásában kikockázták Lady Gaga testének egy részét. Vajon miért? Egy kikandikáló cici, vagy fedetlen fenék lehetett az oka a cenzúrának? Távolról sem. A műsor szerkesztői úgy gondolták, nem sokkolják Amerikát a sztár csizmájának látványával.

Katy Perry és Lady Gaga tiltólistán

Katy Perry és Lady Gaga tiltólistán

A keménykezű kínai Kulturális Minisztérium betiltotta a két népszerű énekesnő dalait. Lady Gaga és Katy Perry azon előadók közt találhatják magukat, akiknek a dalait betiltották Kínában. Az ottani Kulturális Minisztérium azért hozta ezt a döntést, mert számaikat túlságosan vulgárisnak találta.

Kórházban végezte a drogozás és piálás után

Kórházban végezte a drogozás és piálás után

Lady GaGa új klipje az énekesnő életének legrosszabb napjáról szól, igaz, kicsit újraértelmezve: meztelenkedéssel, erotikával és leszbikus kalanddal fűszerezve. Amikor Lady GaGa 2006-ban megtudta, hogy első kiadója kirúgta, kiborult és addig ivott és drogozott, míg végül kórházba szállították.

Már megint eltaknyolt

Már megint eltaknyolt

A világhírű énekesnő számára peches hónap az április: már másodjára esett el a színpadon. Lady Gaga ebben a hónapban nem volt túl szerencsés: bár sikert sikerre halmoz legújabb dalával, a színpadon már nem tündököl olyan fényesen. Lady Gaga másodszor esett el egyik előadása alatt.

Megdöbbentette rajongóit

Megdöbbentette rajongóit

Megdöbbentette rajongóit. Lady GaGa megint kínosat sokat mutatott magából. Lady GaGa igazán kitett magáért, ugyanis Ausztráliában két különböző nightclubban is fellépett a közelmúltban, amelyről Twitteren keresztül értesítette rajongóit a show előtt néhány órával

Hirdetés
Megérkezett és kielemeztük Born This Way dalát

Megérkezett és kielemeztük Born This Way dalát

Az egész popszakma lélegzetvisszafojtva várta Lady Gaga új albumának, a Born This Way-nek címadó dalát, mely ma végre kiszabadult a lemezstúdió falai közül és sikeresen meglepett mindenkit. Egy részről ugyanis nagyon nem jó. De valahogy mégis fenomenális.

Meglepetése - nagymama alsó

Meglepetése - nagymama alsó

Ismét sikerült mindenkit sokkolnia Lady Gagának! A Jimmy Kimmel Showban nem akármilyen fellépő ruhával lepte meg a nagyérdeműt. Valahogy így nézett ki az énekesnő: fekete, átlátszó neylon harisnya, s alatta hófehér nagymama bugyika, a felső pedig egyszerű fekete melltartóféleség.

Ne hívj Lady Gagának az ágyban

Ne hívj Lady Gagának az ágyban

A sztárt nem sokan hívják polgári nevén, de az ágyban nem igazán rajong a Lady Gagázásért. Úgy tűnik, Lady Gaga nem szereti, ha az ágyban a Lady, Gaga, vagy Lady Gaga neveket kiáltják neki. Az énekesnővel a 60 minutes készített interjút, ahol a riporter Anderson Cooper zavarba jött, mert nem tudta, hogyan is hívja pontosan a sztárt.

Olyat tett élő adásban, amire senki nem számított

Olyat tett élő adásban, amire senki nem számított

Lady GaGa tartogatott néhány meglepetést, amikor Ellen DeGeneres műsorában járt. Alaposan meglepte Lady GaGa a napokban Ellen DeGenerest, akinek népszerű beszélgetős műsorában adta elő először Judas című vadiúj slágerét. A 25 éves amerikai énekesnő tőle szokatlan módon egészen visszafogott szerelésben jelent meg a stúdióban, ám ezúttal sem okozott csalódást rajongóinak

Ő a legbefolyásosabb celeb

Ő a legbefolyásosabb celeb

Lady Gaga énekesnő vezeti a patinás Forbes magazin Celebrity 100 listáját, amelyen a világ száz leghatalmasabb híressége található meg. Az énekesnő Oprah Winfrey tévés műsorvezetőt lökte le a trónról, aki már négyszer volt az első helyen.

Pécsi kesztyűt hord

Pécsi kesztyűt hord

A Baranya megyei cég termékei kaliforniai partnerének köszönhetően számtalan hírességhez eljutottak már. ∓amp;#8222;Egy kaliforniai partnerünk, a Gaspar Gloves révén több amerikai hírességhez is eljutottak termékeink. A kereskedő kosztümökhöz, fellépő- és gálaruhákhoz rendel tőlünk alkalmi kesztyűket, amelyek nem ritkán közvetlen megrendeléseket eredményeznek a tengerentúli sztároktól&

Szörnyen közönséges

Szörnyen közönséges

Lady GaGa ezúttal tényleg túl messzire ment. A botrányhősnő Lady GaGa új kislemezének megjelenését egy botrányos címlappal is megtoldotta. A polgárpukkasztás koronázatlan királynője, Lady GaGa eredetileg húsvét utánra tervezte Judas című kislemezének megjelentetését, de a dal valahogy előbb kiszivárgott, és már április 15-én hallható volt.

Terry Richardsonnak vetkőzött

Terry Richardsonnak vetkőzött

Lady Gaga Terry Richardsonnak vetkőzött. Mi is sülhet ki abból, ha a divatvilág egyik legbotrányosabb fotósa, a popélet egyik legbotrányosabbnak tartott előadójával találkozik? Feltehetően valami meglehetősen szokatlan, és formabontó.

Tuti menü