Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lady Gaga linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Lady Gaga képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: ladygaga.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 112 db
1 év alatt lett szupersztár (videóval)

1 év alatt lett szupersztár (videóval)

Lady Gaga jött, polgárpukkasztott és győzött. Manapság a csapból is ő folyik. És nem is alaptalanul. A huszonnégy éves lányt már most a pop 21. századi királynőjeként ünneplik. Utánajártunk, ki is ő, és rögtön 7 okot is találtunk a szupersztárságra.

2012 is az Ő éve lesz

2012 is az Ő éve lesz

Stefani Joanne Angelica Germanotta 1986-ban született New Yorkban. Most 2012-t írunk, és ez az olasz származású lány lett a kétezres évek legnagyobb pop-ikonja! Lady Gaga-t lehet utálni és szeretni is, egy biztos, közömbösen nem lehet elmenni mellette!

9 reklámot zanzásított egy klippé (videóval)

9 reklámot zanzásított egy klippé (videóval)

Lady Gaga kilenc reklámot zanzásított egy klippé. Tegnap volt a legújabb Lady Gaga-szám klipjének online premierje. Állítólag a videó története a szexuális célú emberkereskedelemmel foglalkozik, de végig se kell nézni ahhoz, hogy egyértelmű legyen, hogy a kisfilm fő célja nem az ilyen irányú ismeretterjesztés.

A Times Square-en várta 2012-t

A Times Square-en várta 2012-t

2011. december 31 - szilveszter - New York legnagyobb tere nyüzsgött a sztároktól szilveszter éjszaka, de Lady Gaga volt az, aki elhozta 2012-t a tömegnek. A Times Square-en több százezer ember előtt ereszkedett le a legendás kristálygömb.

AIDS-tesztet csináltatott

AIDS-tesztet csináltatott

AIDS-tesztet csináltatott Lady Gaga. Az extravagáns énekesnő szerint erre nem azért volt szükség, mert mindenkivel lefekszik, hanem mert fontos számára a teste. A megelőzés a legfontosabb Lady Gaga életében. Nem véletlen, hogy már számtalan alkalommal felhívta az ifjúság figyelmét a biztonságos szex fontosságára, de most felvette az AIDS-tesztet is a palettára

Alaposan megnyomták az arcát

Alaposan megnyomták az arcát

Lady Gaga egyike a legrejtélyesebb embereknek manapság. A 24 éves amerikai énekesnő egyszerűen megállíthatatlan. A pop first lady-je rekordidő alatt végigviharzott a nemzetközi toplistákon, most viszont úgy láthatjuk, ahogy korábban soha.

Ami a magazinokból kimaradt

Ami a magazinokból kimaradt

A családi fotóalbum hasábjaiból kerülhettek elő azok a felvételek, melyeken talán rá sem ismerünk a mai botrányhősnőre. Egy olasz katolikus iskola növendékeként tengette napjait New Yorkban és talán már akkor érlelődött benne a gondolat, hogyha innen kikerül...

Answers

Answers

Lady Gaga egy színházi dance-pop előadó, akinek bemutatkozó albuma, a nemzetközi listavezető hits élére ugrott a Just Dance című dalával. Egy nagy reményű szupersztár, aki 2008-ban robbant be a könnyű zene világába.

Ausztál oldal

Ausztál oldal

Lady Gaga megszerezte Bad Romance című számával Anglia listatörténelmének rekordját. Az énekesnő beírta magát az angliai lista történelmébe, ugyanis ő az első olyan női előadó akinek egy év alatt mindegyik dala az első helyre került.

Hirdetés
Az olasz melegek ünnepén

Az olasz melegek ünnepén

Rendkívüli vendégként lép fel a meleg büszkeség olaszországi felvonulásán Lady Gaga amerikai popsztár. Részvétele megnövelte az érdeklődést a római Circus Maximusban szombaton rendezendő esemény iránt. A június 11-re kitűzött Europride felvonulás szervezői is megerősítették, hogy az amerikai popsztár elfogadta a meghívást, és részt vesz a melegek és leszbikusok ünnepén.

Az új klip: Telephone (videóval)

Az új klip: Telephone (videóval)

Akit érdekel az ilyesmi, az mostanra már nyilván látta mind a kilenc és fél percet. Látta a cigarettákból készült napszemüveget, látta a telefonból hajtogatott fejdíszt, és látta a kólás doboz-hajcsavarokat. Látta a szexet! Látta a botrányt! Látta a videó klippet

Bad Romance

Bad Romance

A kicsit bolond énekesnő egyre inkább belopja magát a szívünkbe. Rajta legalább láthatunk olyan kedvenc, de extrém kiegészítőket és ruhadarabokat, amiket egyébként csak fotósorozatok modelljein csodálhatnánk.

Bad Romance

Bad Romance

Bad Romance a The Fame Monster című lemezéről elsőként debütáló dal. Sorjában a 6. kislemeze. A dalt a paranoia ihlette, melyet tavalyi koncertsorozata során érzett. A számot elsőként 2009. október 19-én mutatta be a BBC1 rádió; október 25-én jelent meg kislemez formájában, illetve e naptól fogva letölthető.

Blogger

Blogger

Az oldalam Lady GaGával foglalkozik! Minden nap friss hírekkel képekkel várlak az oldalamon. Írj hozzászólást az információkhoz! Oszd meg velünk a véleményedet ne titkold. Ha jó az oldal és tetszik neked ajánld másnak is hogy ők is értesüljenek a friss hírről.

Celeb képek info

Celeb képek info

Lady Gaga annyira extrém, hogy az már néha fáj, ennek ellenére nagyon sokan szeretik zenéjét. A csaj showjához és imagehez hozzá tartozik ez az extremitás és a sok villantás. Sokszor minden hétre jut egy bugyivillantás, cicivillantás sőt még akár puncivillantás is. Az oldalon az ezen kategóriába beférő Lady Gaga villantásokat találod, na persze rajta kívül másokét is megnézheted.

Celebritymania

Celebritymania

Celebritymania angol nyelvű honlap LadyGagáról. Amit megtalálsz az oldalon újdonságok, hírek, videók, diszkográfia. Lady Gaga mellett még több sztárt is megtalálsz itt: Christina Aguilera, Ke$ha, Lee Ryan, Matthew McConaughey stb.

Christmas Tree

Christmas Tree

Lady Gaga amerikai énekesnő Christmas Tree című digitálisan kislemezét 2008. decemberében adták ki. Ez az egyetlen karácsonyi dala. A kanadai kislemezlistán a 79.-ik helyezést ért el vele. - Watch Lady GaGa Beautiful, Dirty, Rich video and other pop music videos at Contactmusic.com

Tuti menü