Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Archívum hírek - 2009 képes leírás - Lady Gaga.tlap.hu
részletek »

Archívum hírek - 2009 - Lady Gaga.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ladygaga.tlap.hu » Archívum hírek - 2009
Keresés
Találatok száma - 6 db
9 reklámot zanzásított egy klippé (videóval)

9 reklámot zanzásított egy klippé (videóval)

Lady Gaga kilenc reklámot zanzásított egy klippé. Tegnap volt a legújabb Lady Gaga-szám klipjének online premierje. Állítólag a videó története a szexuális célú emberkereskedelemmel foglalkozik, de végig se kell nézni ahhoz, hogy egyértelmű legyen, hogy a kisfilm fő célja nem az ilyen irányú ismeretterjesztés.

Ezek a cicik kicsit másképp állnak

Ezek a cicik kicsit másképp állnak

Ezek a cicik kicsit másképp állnak. Érdekes fotók: Plasztikáztatta melleit Lady Gaga? Nem az a szégyenlős fajta a csinos énekesnő - Extrém ruházatán keresztül melleit is szívesen megmutatja. Az utóbbi időben azonban mintha nagyobbak lennének ezek az idomok.

Gagát fotózta és belehalt

Gagát fotózta és belehalt

Lady Gagát fotózta és belehalt. A szörnyek királynőjeként aposztrofált extrém énekesnő a képen látható fekete özvegyi fátyolban lépett a vörös szőnyegre a hétfői ACE Awards keretében New York City szívében, s az eseményen dolgozó profi fényképész, A.J. Sokalner lefotózta. Abban a másodpercben senki nem tudta, hogy ez volt A.J. utolsó fotója: a férfi ugyanis alig egy perccel a kép készülte után holtan rogyott össze.

Kis pénisz villant lába között

Kis pénisz villant lába között

Lady GaGának pénisze van - állítja a Bild című német napilap. Egyik fellépése során valóban kilógott valami az énekesnő miniszoknyája alól, ezért máris arról suttognak, hogy GaGa valójában férfi. Töke van a menyasszonynak - így is össze lehetne foglalni a Lady GaGa körül kialakult botrányt.

Mi történt az extrém énekesnővel (videóval)

Mi történt az extrém énekesnővel (videóval)

Mi történt az extrém énekesnővel? Videóval! Kínos - Lady Gaga háromszor esett fenékre a színpadon. Mostanában "alkotnak" a sztárok a színpadon - Nemrég Madonna, majd Jennifer Lopez zuhant fenékre éneklés közben, most pedig Lady Gaga. Ráadásul háromszor.

Tilosban dohányzott

Tilosban dohányzott

Az énekesnő rágyújtott a vancouveri koncertje alatt, amivel magára haragította a kanadai hatóságokat, írja a Starpulse. Lady Gaga a The Monster Ball Tour keretein belül lépett fel a kanadai városban, és a rajongói legnagyobb megrökönyödésére a koncert közepén meggyújtott egy cigarettát és lelkesen pöfékelni kezdett.

Tuti menü