Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Albumok, dalok képes leírás - Lady Gaga.tlap.hu
részletek »

Albumok, dalok - Lady Gaga.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ladygaga.tlap.hu » Albumok, dalok
Keresés
Találatok száma - 6 db
Bad Romance

Bad Romance

Bad Romance a The Fame Monster című lemezéről elsőként debütáló dal. Sorjában a 6. kislemeze. A dalt a paranoia ihlette, melyet tavalyi koncertsorozata során érzett. A számot elsőként 2009. október 19-én mutatta be a BBC1 rádió; október 25-én jelent meg kislemez formájában, illetve e naptól fogva letölthető.

Just Dance

Just Dance

A Just Dance első, The Fame című stúdióalbumának első kislemeze. A dalszövegét Gaga írta, közreműködött benne Colby O'Donis és további hangokkal egészítette ki Akon. A dal producere RedOne. A Just Dance stílusilag főleg a dance-pop kategóriába sorolható, de az R& jegyei is felfedezhetőek benne. Gaga arról énekel hogy egy házibuliban ittas állapotba kerül.

LoveGame

LoveGame

A LoveGame egy elektropop dal, mely Lady GaGa amerikai énekesnő első, The Fame című stúdióalbumának negyedik kislemeze Észak-Amerikában és Franciaországban és a negyedikként jelent meg Ausztráliában, Új-Zélandon, Svédországban, és Svájcban az Eh, Eh (Nothing Else I Can Say) után.

Poker Face

Poker Face

A Poker Face, akárcsak az ezt megelőzően megjelenő Just Dance, egy gyors tempójú dance szám, de sötétebb zenei árnyalatú. A dal a szexről, és természetesen a szerencsejátékról szól. Az egész világon hatalmas sikereket ért el. (Wikipédia)

The Fame

The Fame

A The Fame azi énekesnő debütáló albuma. 2008 augusztus 19.-én jelent meg az Interscope Records kiadó jóvoltából. 1. helyezett lett az Egyesült Királyság, Kanada és Írország eladási listáin. Az Egyesült Államokban 2-dik helyezést ért el

The Fame Monster

The Fame Monster

A The Fame Monster azi énekesnő második nagylemeze, mely 2009. november 18.-án jelent meg. Az énekesnő The Monster Ball Tour névvel ellátott világ körüli koncertturnéja 2009. november 27-én indult útnak, mellyel az új album dalait népszerűsíti.(Wikipédia)

Tuti menü